Friday, August 30, 2013

:. Aidilfitri 2013 : Bekwoh Raya Cawangan Perancangan dan Pengurusan .:

Bulan ni memang bulan mengumpul lemak sebab asyik makan tak berenti-renti dari minggu lepas. Gems le lepas ni. Amma!
 
Selasa lepas ada jamuan raya peringkat Bahagian. Tahun ni konsep berbeza dari tahun-tahun sebelumnya. Kat Bahagian ni ada 3 cawangan. Jadi ada 3 sesi jamuan raya - pagi, tengahari dan petang. Cawangan kami dapat sesi petang!
 
Gigih mendeko rumah masing-masing dengan konsep tradisional sebab ada pertandingan rumah tercantik. Semua pakat bergotong royong. Bekwoh raya katanya!
 
Layan ajelah gambar-gambar kat bawah ni..
 


Rumah Seksyen Bayaran












Rumah Seksyen Khidmat Pengurusan





Rumah Seksyen Tanah



Rumah Seksyen Perancangan





Rumah Seksyen Penyelarasan




Hadiah-hadiah
 

Konsep bersila okeh


Antara tetamu yang hadir


Meriah kan?


Sangat meriah kot..
Rumah Seksyen Bayaran dapat nombor 4 dari 5 rumah yang ada. Ok le tu sebab kami pun dok deko last minute. Kelam kabut dengan menu lagi. Dapatlah hadiah ni..


Congkak! Ada lagi ni dok tersadai kat tempat aku. Mungkin nak tunggu boss balik dari kursus untuk rasmikan kot. Haha.
 
Hari ni ada sambutan ambang merdeka. Nanti iolls update pasal tu pulak ek.
 
Okbai!
 

Wednesday, August 28, 2013

:. Aidilfitri 2013 : Rumah Terbuka Seksyen Bayaran .:

Malas nak update pasal cerita raya kami. Skip terus ke aktiviti makan-makan di opis ajelah ye.
Ni gambar-gambar masa Rumah Terbuka Seksyen Bayaran hari Jumaat lepas. Konsep potluck. Banyak gila makanan. Sampai aku pun jadi gila tak berenti-renti makan. Wakakaka.
Tengok ajelah gambar-gambar ni ye..

Tuan rumah





Jangan ditanya kenapa namanya Satay Pukul 10.. kihkihkih


Ciskek tempah kat Liza. Sedap! Sorry uols rupa bentuk telah berubah
untuk memudahkan tetamu amik




Ehem.. koktel iols


Pelbagai pilihan minuman

Menyambut tetamu

VIPs pun datang.. SUB dan TSUBs


Yang tudung biru tu PA baru @ pegawai khas SUB?






'Tin Mon' dan peminat


'Tin Mon' teman mantan KPSU makan
(entah round keberapa ntah)

Lepas ni aku update pasal sambutan raya cawangan kami pulak ye. Yang tu lagi meriah!