Wednesday, July 15, 2015

Salam Aidilfitri Uolls

Hari ni ofis dah mula lengang.
Tengahari semalam pun semua dah pakat halfday.
Kompius akak dibuatnya. Raya hari Khamis ke Jumaat?
Tak kira. Hari ni akak pulak nak halfday.

Tahun ni turn beraya belah mertua.
Macam biasa le raya pertama di KL.
Raya kedua balik Melaka. Balik hari aje pun.
Raya ketiga dah aktiviti bebas. Jadi bolehlah menziarahi Ikea. Hihuhihu.

Tahun ni tahun ke4 beraya tanpa arwah Mak.
Rindu air tangan Mak bila tibanya Syawal.
Rindu nak belikan baju raya, tudung raya untuk Mak.
Rindu nak bersalaman dengan Mak di pagi Syawal.
Rindu semuanya. Rindu Mak!


Ni pic kenangan kali terakhir berkumpul di pagi Syawal dengan arwah Mak.
Ada jugak pic kenangan kami bersama.

Sebelum akak banjirkan opis dengan airmata, akak nak ucap Salam Aidilfitri kat uolls.
Walaupun akak ni blogger sendu tapi terima kasih pada yang sudi baca blog akak.
Akak mintak maaf andai ada terkasar bahasa dari segi penulisan dan lawak slapstik akak.

Selamat Hari Raya uolls.
Berhati-hati di jalanraya.

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete